Mestari- ja Enkelikoulu sekä Enkelikurssit Uuteen aikaan

Enkelikoulut netissä, Enkelit Ensin, 2023

Uusi kuusiviikkoinen Enkeli- ja Mestarikoulu etänä 2023 tilattavissa omana yksityiskurssina.

Koulutus sisältää 6 viikon jatkuvan Enkelihoidon, uudet rukoukset, siunaukset, oman meditaatiohoidon, lähetyshoidot henkisten lakien opettelun. Tehtävät ja yhteydenpito sähköpostitse ja whatsappin tai skypen kautta. Enkelityökaluja jokaisen elämään. Kysy - ja Mestarikoulu alkaa Heinolassa tilauksesta (noin kuusiviikkoinen), Kysy lisää, niin sovitaan aikataulu, koulutus Heinolassa. Enkelikoulun hinta 3 x 220 €.

Tiedustele lisää Enkelikoulun kurssiasioista puhelimitse tai sähköpostitse Erkki Koski-Lammilta. Ota yhteyttä!


Käytännön Enkelikoulutus-järjestelmä

  • 5 ulotteinen ValmennusPyhäViolettiValoon, kesto n. 1 vko, ankkuroituminen etukäteen viidenteen ulottuvuuteen + Enkelityökalut
  • 6 ulotteinen ValmennusPyhäViolettiValoon, kesto n. 6 vkoa. Tämän koulutuksen voi käydä suoraan ensimmäisenä Enkelikouluna. Syvempi koulutus itsensä ja muiden avuksi.
  • KonsultaatioMestarikoulutus jatkokoulutuksena 6 ul. VPVVValmennuksen jälkeen (koulutus 2.), kesto 1 viikonloppu.
  • Äiti maan ja kultaisen ajan Auttaja, jatkokoulutus 2. tai 3. koulutuksen jälkeen. Tämä koulutus on avautunut syksyllä 2013. Kysy lisää tästä koulutuksesta!
  • ValmennusPyhäViolettiValoonValmentaja, koulutus omaa valmennettavaa valmentaen sopimuksen mukaan, kouluttajana EK-L, jonka jälkeen mahdollisuus oman Enkelikoulun avaamiseen.

Seuraavat Mestari- ja Enkelikoulut Heinolassa ja Kuopiossa

Haluatko valmentautua henkisesti ja opetella monia Enkelityökaluja omaan käyttöösi? Koulutuksissa ankkuroidutaan 12 chakran energiajärjestelmään, johon Äiti maa siirtyi vuoden 2012 aikana.

ValmennusPyhäViolettiValoon järjestelmän mukaisia Enkeli- ja Mestarikouluja pitävät kouluttautuneet Valmentajat: Heinolassa Erkki Koski-Lammi, Kuopion seudulla Tiia Mölsä ja Kurikassa Anne-Mari Pasto. Valmentajasta lisää hänen omilla sivuillaan.ValmennusPyhäViolettiValoon-järjestelmän maallinen luoja ja Enkeli- ja Mestarikoulun vastuuhenkilö on Erkki Koski-Lammi. Kukin Valmentaja ohjaa omissa Enkelikoulutuksissaan itsenäisesti.

Seuraava Enkelikoulu etänä, Enkelit Ensin, 2021

Uusi kuusiviikkoinen Enkeli- ja Mestarikoulu etänä 2020 tilattavissa omana yksityiskurssina.

Koulutus sisältää 6 viikon jatkuvan Enkelihoidon, uudet rukoukset, siunaukset, oman meditaatiohoidon, lähetyshoidot henkisten lakien opettelun. Tehtävät ja yhteydenpito sähköpostitse ja whatsappin tai skypen kautta. Enkelityökaluja jokaisen elämään. Kysy - ja Mestarikoulu alkaa Heinolassa tilauksesta (noin kuusiviikkoinen), Kysy lisää, niin sovitaan aikataulu, koulutus Heinolassa. Enkelikoulun hinta 3 x 220 €.

Tiedustele lisää Enkelikoulun kurssiasioista puhelimitse tai sähköpostitse Erkki Koski-Lammilta. Ota yhteyttä!

Tiian Siivet Enkelikoulu Kuopiossa 2023

Tiedustele lisää seuraavasta Tiian Siivet Enkelikoulusta Tiialta.

Voit olla yhteydessä Kuopion Enkelikoulusta Tiia Mölsään puhelimitse 044 367 0561 tai sähköpostitse. Voit tilata esitteen tai ilmoittautua koulutukseen tiia.molsa(at)gmail.com. Tutustu myös kotisivuihin.

Kultaasin Siivin, Kurikassa 2023

Kysy lisää Enkelihoidoista Kultaasin Siivin Enkelikoulun valmentaja Anne-Mari Kuoppamäeltä joko puhelimitse 040 759 3753 tai sähköpostitse: annemari. kuoppamaki(at)gmail.com.


Nyt myös uusia Viikossa Viidenteen ulottuvuuteen -koulutuksia

Valmentajat voivat järjestää myös itse tai asiakkaiden tilauksesta viikossa viidenteenulottuvuuteen Enkelikoulutuksia joko kotipaikkakunnillaan tai muilla paikkakunnilla. Äiti maa siirtyi tämän viidennen ulottuvuuden energioihin vuoden 2012 aikana. Sitten voi kysyä, mitä kukin itse aikoo ja päättää tehdä.

Koulutuksen kesto on 1-3 viikkoa ja se sisältää 2 tapaamista. Koulutus on nopeampi ja keveämpi Enkelikoulutus tähän ja tulevaan aikaan. Koulutuksen hinta on 220 € (sis ALV 23 %) ja Enkelikoulumaksu 35 €(sis ALV 23 %). Matkakulut sopimuksen mukaan.

Ole yhteydessä valmentajiin halutessasi. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa kuusiulotteisissa koulutuksissa halutessasi. Kuusiulotteisiin koulutuksiin voi edelleen ilmoittautua suoraan ilman tätä koulutusta.

6-Ulotteinen ValmennusPyhäViolettiValoon Enkeli- ja Mestarikoulutus Heinolassa, Kuopiossa ja Kurikassa

Jokainen ValmennusPyhäViolettiValoon Valmentaja toimii itsenäisesti mutta ValmennusPyhäViolettiValoon-järjestelmän mukaisesti kouluttaen. Koulutusten pääopastajana on Mestari SaRa.

Uuden ajan Enkeli- ja Mestarikoulu ja sen Enkelikurssi antavat sinulle paljon Enkelieväitä tulevaan ja kaikkiin kohtaamisiin. Päivittyvä Valmennusjärjestelmä on ollut käytössä jo vuodesta 2005 asti useiden ryhmien ja valmentajien tekeminä.

Tämä koulutus kestää nykyisin n. 1,5 kk ja sisältää 2+1 lähikoulutusjaksoa sekä päätöstilaisuuden viikonloppuisin kullakin Valmentaja-paikkakunnalla (Heinola, Kuopio ja Kurikka).

Koulutuksessa opetellaan nopea tietoisuuden kasvu syväpuhdistuen ja ankkuroituminen 6 ulottuvuuteen Enkelien auttamana. Ankkuroidut siis 12 chakrajärjestelmään, johon Äiti maakin siirtyy v 2012 alkaessa vaiheittain. Opettelet elävässä elämässä henkiset lait, siis käytännön Johdatuksessa.

Koulutuksessa ovat mukana Enkelit, PyhäViolettiValoEnkelit, ArkkiEnkelit, Yksisarviset ja monet Ylösnousseet Mestarit, (mm. Sananda, SaRa, Äiti Maria). Koulutuksen aikana kasvat maanpäälläkulkevaksi Enkeliksi sekä Mestariksi.

Harjoittelet myös useita uusia hoitoja ja meditaatioita, saat lukuisia aivan uusia Enkelityökaluja, joiden käyttöä voit soveltaa koko ajan omassa elämässäsi ja työssäsi, siis käytännön Enkelityökaluja. Koulutuksen hinta on 3 x 220 €, joka maksetaan erissä koulutuksen aikana, yhteensä 660 €, sis ALV:n (24 %). Lisäksi Enkelikoulumaksu 80 € / kurssi.

Kokoontumiset ovat noin kolmen viikon välein viikonloppuisin tai sovittuina päivinä ja opastettu kokonaisaika sekä tehtävien harjoittaminen itsenäisesti. Kysy lisää, tilaa esite tai ilmoittaudu sähköpostitse ilmoittamalla nimesi ja osoitteesi, se toimitetaan postitse perille.

Kiinnostuneet voivat kysyä myös lisää sähköpostitse. Ota yhteyttä!

Kysy lisää Enkelikoulusta ja -kursseista!