Mestari- ja Enkelikoulu sekä Enkelikurssit Uuteen aikaan

syreenienkeli_i.jpg

Seuraava Enkelikoulu Heinolassa, Enkelit Ensin, 2019

Seuraava Enkeli- ja Mestarikoulu alkaa Heinolassa tilauksesta (noin kuusiviikkoinen), Kysy lisää, niin sovitaan aikataulu, koulutus Heinolassa. Tiedustele lisää tulevan Enkelikoulun kurssiasioista tai kurssiesitettä puhelimitse tai sähköpostitse Erkki Koski-Lammilta. Ota yhteyttä!


Käytännön Enkelikoulutus-järjestelmä

  • 5 ulotteinen ValmennusPyhäViolettiValoon, kesto n. 1 vko, ankkuroituminen etukäteen viidenteen ulottuvuuteen + Enkelityökalut
  • 6 ulotteinen ValmennusPyhäViolettiValoon, kesto n. 6 vkoa. Tämän koulutuksen voi käydä suoraan ensimmäisenä Enkelikouluna. Syvempi koulutus itsensä ja muiden avuksi.
  • KonsultaatioMestarikoulutus jatkokoulutuksena 6 ul. VPVVValmennuksen jälkeen (koulutus 2.), kesto 1 viikonloppu.
  • Äiti maan ja kultaisen ajan Auttaja, jatkokoulutus 2. tai 3. koulutuksen jälkeen. Tämä koulutus on avautunut syksyllä 2013. Kysy lisää tästä koulutuksesta!
  • ValmennusPyhäViolettiValoonValmentaja, koulutus omaa valmennettavaa valmentaen sopimuksen mukaan, kouluttajana EK-L, jonka jälkeen mahdollisuus oman Enkelikoulun avaamiseen.

Seuraavat Mestari- ja Enkelikoulut Heinolassa ja Kuopiossa

Haluatko valmentautua henkisesti ja opetella monia Enkelityökaluja omaan käyttöösi? Koulutuksissa ankkuroidutaan 12 chakran energiajärjestelmään, johon Äiti maa siirtyi vuoden 2012 aikana.

ValmennusPyhäViolettiValoon järjestelmän mukaisia Enkeli- ja Mestarikouluja pitävät kouluttautuneet Valmentajat: Heinolassa Erkki Koski-Lammi ja Kuopiossa Tiia Mölsä. Valmentajasta lisää hänen omilla sivuillaan.ValmennusPyhäViolettiValoon-järjestelmän maallinen luoja ja Enkeli- ja Mestarikoulun vastuuhenkilö on Erkki Koski-Lammi. Kukin Valmentaja ohjaa omissa Enkelikoulutuksissaan itsenäisesti.

Seuraava Enkelikoulu Heinolassa, Enkelit Ensin, 2019

Seuraava Enkeli- ja Mestarikoulu alkaa tilauksesta Heinolassa (noin kuusiviikkoinen), Kysy lisää, niin sovitaan aikataulu, koulutus Heinolassa. Tiedustele lisää tulevan Enkelikoulun kurssiasioista tai kurssiesitettä puhelimitse tai sähköpostitse Erkki Koski-Lammilta. Ota yhteyttä!

Tiian Siivet Enkelikoulu Kuopiossa 2019

Tiedustele lisää seuraavasta Tiian Siivet Enkelikoulusta Tiialta.

Voit olla yhteydessä Kuopion Enkelikoulusta Tiia Mölsään puhelimitse 044 367 0561 tai sähköpostitse. Voit tilata esitteen tai ilmoittautua koulutukseen tiia.molsa(at)gmail.com. Tutustu myös kotisivuihin.

Kultaasin Siivin, Kurikassa 2019

Kysy lisää Enkelihoidoista Kultaasin Siivin Enkelikoulun valmentaja Anne-Mari Kuoppamäeltä joko puhelimitse 040 759 3753 tai sähköpostitse: kuoppamaki.anne-mari(at)suomi24.fi.


Nyt myös uusia Viikossa Viidenteen ulottuvuuteen -koulutuksia

Valmentajat voivat järjestää myös itse tai asiakkaiden tilauksesta viikossa viidenteenulottuvuuteen Enkelikoulutuksia joko kotipaikkakunnillaan tai muilla paikkakunnilla. Äiti maa siirtyi tämän viidennen ulottuvuuden energioihin vuoden 2012 aikana. Sitten voi kysyä, mitä kukin itse aikoo ja päättää tehdä. T

Koulutuksen kesto on 1-3 viikkoa ja se sisältää 2 tapaamista. Koulutus on nopeampi ja keveämpi Enkelikoulutus tähän ja tulevaan aikaan. Koulutuksen hinta on 200 € (sis ALV 23 %) ja Enkelikoulumaksu 35 €(sis ALV 23 %). Matkakulut sopimuksen mukaan.

Ole yhteydessä valmentajiin halutessasi. Koulutuksen jälkeen voit jatkaa kuusiulotteisissa koulutuksissa halutessasi. Kuusiulotteisiin koulutuksiin voi edelleen ilmoittautua suoraan ilman tätä koulutusta.

6-Ulotteinen ValmennusPyhäViolettiValoon Enkeli- ja Mestarikoulutus Heinolassa ja Kuopiossa

Jokainen ValmennusPyhäViolettiValoon Valmentaja toimii itsenäisesti mutta ValmennusPyhäViolettiValoon-järjestelmän mukaisesti kouluttaen. Koulutusten pääopastajana on Mestari SaRa.

Uuden ajan Enkeli- ja Mestarikoulu ja sen Enkelikurssi antavat sinulle paljon Enkelieväitä tulevaan ja kaikkiin kohtaamisiin. Tätä on koettu jo useiden ryhmien ja valmentajien valmennusten kanssa.

Tämä koulutus kestää nykyisin n. 1,5 kk ja sisältää 2+1 lähikoulutusjaksoa sekä päätöstilaisuuden viikonloppuisin kullakin Valmentaja-paikkakunnalla (Heinola ja Kuopio ).

Koulutuksessa opetellaan nopea tietoisuuden kasvu syväpuhdistuen ja ankkuroituminen 6 ulottuvuuteen Enkelien auttamana. Ankkuroidut siis 12 chakrajärjestelmään, johon Äiti maakin siirtyy v 2012 alkaessa vaiheittain. Opettelet elävässä elämässä henkiset lait, siis käytännön Johdatuksessa.

Koulutuksessa ovat mukana Enkelit, PyhäViolettiValoEnkelit, ArkkiEnkelit, Yksisarviset ja monet Ylösnousseet Mestarit, (mm. Sananda, SaRa, Äiti Maria). Koulutuksen aikana kasvat maanpäälläkulkevaksi Enkeliksi sekä Mestariksi.

Harjoittelet myös useita uusia hoitoja ja meditaatioita, saat lukuisia aivan uusia Enkelityökaluja, joiden käyttöä voit soveltaa koko ajan omassa elämässäsi ja työssäsi, siis käytännön Enkelityökaluja. Koulutuksen hinta on 3 x 170 €, joka maksetaan erissä koulutuksen aikana, yhteensä 510 €, sis ALV:n (24 %). Lisäksi Enkelikoulumaksu 70 € / kurssi.

Kokoontumiset ovat noin kolmen viikon välein viikonloppuisin ja opastettu kokonaisaika sekä tehtävien harjoittaminen itsenäisesti. Kysy lisää, tilaa esite tai ilmoittaudu sähköpostitse ilmoittamalla nimesi ja osoitteesi, se toimitetaan postitse perille.

Kiinnostuneet voivat kysyä myös lisää sähköpostitse. Ota yhteyttä!

Kysy lisää Enkelikoulusta ja -kursseista!