Äiti Maria kertoo

enkelitensin3.jpg

Sinä olet tähtien lapsi /EKL

Kun sinä menet pilvettömänä iltayönä pimeässä ulos ja katsot ylös tähtiin. Sinä näet tähdet ja sinä näet niiden kirkkauden. Kun sinä katsot koko tähdistöä ja niiden piirtämiä kuvioita, sinä alat ensin ymmärtää, että olet yhtä tähtien kanssa. Sinä näet tähdet ja ne tietävät sinut. Sinä olet tähti. Olet tähti ihmisten joukossa. Olet syntynyt jollakin tähdistöllä ja olet valittu suuresta joukosta tekemään sitä työtä, jota sinä nyt teet. Sinä olet tähtien lapsi.

Jokainen tähtien lapsi on tullut maapallolle ensin kokemaan maapallon kolmiulotteista elämää ja maailmasta ja materiasta elämistä. Kun sinun taustasi on viisiulotteinen, kasvat sinä nopeasti viisiulotteisuuteen ja jopa kuusiulotteisuuteen ennen kuin se tietoisuuden nousu viisulotteisuuteen tapahtuu muille maapallon asukkaille. Sinä olet siis viisiulotteinen sielu, vaikka kehosi energiajärjestelmä toimisikin vielä joko kolmi- tai neliulotteisesti.

Sinä kaipaat kotiin ja kotisi on ollut viisiulotteinen. Maapallon energia on nousemassa hiljaa asteittain ensin neljänteen ja sitten viidenteen ulottuvuuteen. Kun neliulotteisuus valtaa, on kaikki ajan asiat ja historia nousemassa pintaan. Se tuntuu tuskana, mutta sinä voit auttaa siinä maapallon kanta-asukkaita. Sinä elät ja olet ihminen, mutta sinä tiedät siunaavan tietoisuuden ja rakkauden parantavan kaiken. Siunauksesi ja Violettivalosi saavat paikat ja historian kaunistumaan, tuomaan lisää harmoniaa ja rakkautta, tuomaan lisää valoa ja synnyttämään sitä kautta sen Rauhan, joka maapallolta on puuttunut. Sinä tähtien lapsi ymmärrät sen sielusi tasolla ja sinä voit silloin siunata kaikki Minun äiti Marian siunauksella: Siunaan sinut PyhäViolettiValo-Isän, -Pojan, -Tyttären, -Äidin ja Pyhän Hengen nimeen.

Amen