SaRa kertoo

Sanansaattaja 

Totuuden etsijänä, kulkijana Rakkauden Tahtoa käyttäen voit toimia minun SaRan sanansaattajanani. Sinä olet silloin Pyhässä Tilassa ja se kaikki mitä ajattelet, teet ja toimit, tapahtuu silloin Pyhässä Tilassa. Sinä olet silloin Rakkauden energian Pyhässä Tilassa ja tuot parantavaa valoa.

Tämä valo on erilaista parantavaa kuin Kristus-energia ja siksi se on hyvä olla mukana siinä rinnalla. Sinä tiedät, että enkeleillä on kaksoisliekki eli esim. Samuel ja Charity, maskuliininen ja feminiininen liekki. Yhdessä molemmat edustavat samaa, vaikka ovatkin erilaisia ja paremmin eri tehtäviä tekeviä.  Samoin, kun käytät violettia liekkiä tai hopeaviolettia liekkiä, nekin toimivat rinnakkain.

Tämä SaRan Violettivalo toimii yhdessä Sanandan Kristus-energian kanssa. Ne yhdessä tuovat Violettivaloa ja toimivat kuten Violettivalospiraali, nopeammin Violettivaloa levittäen, tasapainottaen sekä Yiniä että Jangia. Kun toimit Kristus-energiaa välittäen, siunaten, kastaen, voit ottaa sen rinnalle myös SaRan sanansaattajan tehtävän.

Tämä työ tapahtuu sinun oman vapaan tahtosi mukaisesti. Toimit silloin yhdessä ViolettiValotyötä tehden sekä Kristus-energialla että SaRa-energialla. ViolettiValospiraali on silloin kaksoisspiraali, joka kuljettaa ja vie viestiä kuten DNA-ketju. Se on voimallinen Violettivalolähde. Kun olet omaksunut Kristus-energian käytön, saat itsellesi mahdollisuuden opetella myös SaRa-energian käytön tehdäksesi sitä työtä yhdessä, mitä me Sananda (Kristus) ja SaRa (Maria Magdaleena + Ra-aurinkoJumala) haluamme nyt kanssanne tehdä.

Miksi tämä työ on näin tärkeää olla ja tehdä, johtuu siitä, että tämä Violettivalo, rakkaus yhdessä, siis Sananda-SaRa tuovat teille viisiulotteisuuden nopeammin omaksuttavaksi. Siis viisiulotteisuuden, johon Äiti maa on siirtymässä vuoden 2012 aikana ja jälkeen. Se tuo teille tasapainon maapallonne tasapainonakselin sekä rauhanakselin molempien maapallon napojen pyörimisakselien välille, sekä nopeamman mahdollisuuden rakentaa se Taivas maan päälle, josta teille on puhuttu. Viisiulotteinen ja nykyisin kuusiulotteinen Energia on nopeaa ja Rakkausvoimallista.

Miten siis toimit SaRa-energian kanssa. Toimit samoin kuin Sananda-energian kanssa. Sinulla, jolla on Sananda-energia jo käytössä, pyydät siis SaRa-energiaa käyttöösi. Saat sen ylhäältä tai sitä välittäviltä ihmisiltä siunauksissa, kasteessa ja koulutuksissa. Silloin käytät sanoja: Kastan/siunaan sinut Isän, Pojan, Tyttären ja Pyhän Hengen nimeen. Olkoon rauha kanssasi.

Tämä kaikki on teille tuotu käyttöönne. Tee se kaikki Rakkaudella, tee se kaikki sillä rakkaudella, jota minäkin SaRa olen käyttänyt omissa elämissäni. Tee se kaikki kiitollisena Pyhälle Hengelle ja sen opastuksesta sinulle, joka tähän työhön olet ryhtyvä.

Amen