Henkiset lait

Henkisten lakien tarkoitus on kasvattaa uskoamme itseemme ja omaan oikeaamme sekä omaan oivalluskykyymme. Voit lukea henkisistä laeista kirjoista, joku niistä löytyy Raamatustakin tai monesta muusta Pyhästä kirjasta.

Henkiset lait ovat universaaleja lakeja ja ovat siis voimassa kaikkialla. Olemme siis jokainen opettelemassa niitä käytännössä ja kannamme vastuumme siitä, mitä luomme.Kannamme vastuumme myös siitä mitä olemme luoneet aiemmin. Jokainen opettelee henkisiä lakeja itse ja saa käytännön kokemuksena niistä jonkun/jotkut omaan elämäänsä joka hetki. Siis kannattaa olla tarkkana tässä oppikoulussa ja keskittyä ylösnostattaviin asioihin.

Kun ympäristön tietoisuus kasvaa joka hetki, alkavat myös nämä henkisten lakien lainalaisuudet voimistua. Ihmisen tietoisuuden kasvun myötä, kasvu tapahtuu myös oman Suunnitelmansa toteutuksessa. Siksi on hyvä ymmärtää näiden lakien viisaus. Neljännen ulottuvuuden energioissa nämä lait ovat kolminkertaisia. Viidennen ulottuvuuden energioissa ne toimivat kymmenkertaisina. Silloin alkaa Vanha-Erkkikin (näiden sivujen tekijä on myös Erkki) oppia(ulottuvuudet).

Lyhyesti muutamista henkisistä laeista.

  • Huomion laki: Kiinnitä huomiosi kauneuteen ja kiitollisuuteen kaikissa kokemuksissasi.
  • Rukouksen laki: Rukous kasvattaa yhteyttäsi Enkeleihin ja Jumalaan, käytä sitä, käytä.
  • Armon laki: Ole armollinen ensin itsellesi ja kaikille puolillesi, siis toimi avorehellisesti itseäsi kohtaan. Sitten osaat olla myös armollinen toisille. Armollisuuden käytön myötä jää anteeksiantokin (sekin ensin itselle ja sitten toisille) lopulta turhaksi
  • Parantamisen laki: Sinä olet parantaja niin halutessasi. Aloita parantaminen itsestäsi ja anna tietoisuutesi kasvaa, käytä ylösnostattavia rukouksia ja Enkeleitä parantamisessasi
  • Siunaamisen laki: Siunaaminen on erittäin puhdistavaa ja ylösnostattavaa, uskalla siunata päivittäin, uskalla. Tee se omalla tavallasi tai kuuntele Mestareita (Mestarit).
  • Ylösnousemuksen laki (uusi laki): Olemme nousemassa ylös yhdessä Äiti maan kanssa viidenteen ulottuvuuteen ja kultaiseen aikaan. Tämä ylösnousemus tapahtuu siis henkisellä tasolla ja se tarkoittaa tietoisuuden eli sisäisen ymmärryksen kasvua. Käytä henkisiä lakeja ylösnostattavasti (mm. ylläolevat lait).