Sinä

Sinä itse olet luonut kaiken, mitä kohtaat omilla valinnoillasi. Sinä itse olet valinnut maasi, sukusi ja omat vanhempasi sekä sisaruksesi, myös kumppanikandidaattisi jo etukäteen sielusi tasolla ennen syntymääsi. Olet siis itsesi herra tai rouva.

Sinä olet myös elänyt keskimäärin joka toisen elämäsi miehenä ja joka toisen naisena. Vaikka nyt oletkin jompaa kumpaa, olet sinä ollut myös kaikkea muuta aiemmin. Sinun tehtäväsi on oivaltaa myös näiden elämien viisaus, joita voit käyttää tässä hetkessä. Sinun tehtäväsi on myös olla sinut ja tasapainoinen sisäisen miehesi ja sisäisen naisesi kanssa. Sisäinen mies tekee ja sisäinen nainen uskaltaa katsoa sisäänpäin.

Voit itse määritellä oman asenteesi ja sen mukaiset ajatukset  sekä puheet ja teot siitä, miten itseesi suhtaudut. Kun luet tätä, kertaa myös eri ulottuvuuksien vaikutus asenteisiisi. Uskalla kaivaa sisäinen rakkaudellinen viisaus kaikkiin kohtaamisiisi, uskalla. Voit kysyä yksinkertaisesti sydämeltäsi kohtaamiasi asioita ja jättää päällä (mieli) miettiminen vähemmälle ja unohtaa kysymyksesi. Anna siis sydämesi kertoa se vastaus myöhemmin sinulle enkelien kielin vaikka kävelylenkillä tai ruokaa laittaessa tai saunan lauteilla, anna.