Ulottuvuudet

Kolmas ulottuvuus ja siitä irtautuminen

Olemme ihmiskuntana irtautumassa kolmannen ulottuvuuden energioista. Kolmannen ulottuvuuden ajatteluun kuuluu materiasta ja maailmastaeläminen. Silloin ajattelu voi olla myös toista tai itseä syyttävää ja syyllistävää. Se kannattaa ensin hyväksyä voidakseen irtautua siitä. Irtautuminen on tärkeää ja onnistuu, kun asia on käsitelty. Myös kolmiulotteiset Energiahoidot ja -järjestelmät kannattaa päivittää Uusiin Energioihin.

Neljäs ulottuvuus

Se sisältää ajan ja myös avaruudelliseen ulottuvuuden sekä entiset elämät, paikkojen historian ja energiajäljet eli karman. Monen sairauden syynä on alitajuisia regressiivisiä tiloja, jolloin syy onkin hyvin kaukana, mutta hoidettavissa. Kehon viisaus ja siinä oleva vesi aistivat ja tuntevat hyvin kaukaisia asioita. Neljännen ulottuvuuden viisaus osaa kysyä: Miksi vedän tätä puoleeni, sekä tehdä muutoksen itse sisällään. Myös tämä ulottuvuus on välitila.

Viides ulottuvuus

Sisältää yhteyden Jumalaan kaikilla Energiatasoilla ja Johdatuksen ymmärtämisen omassa elämässä(valaistuminen). Ihmiskunta tulee siirtymään tähän energiaan elämään uutta kultaista aikaa, Rauhan ja Rakkauden Energiaan. Viisiulotteisuuteen voi ankkuroitua ArkkiEnkelten kanssa etukäteen samalla kun käy kuusiulotteisuuden koulutuksen(Enkelikoulu). Tällainen toimija auttaa myös ympäristöään Ylösnousemuksessa. Viidenteen ulottuvuuteen kuuluu Armollisuuden käyttö kaikissa tilanteissa(ArmonEnkelit-viesti). Viisiulotteinen on irtautunut maailmasta elämisestä, mutta tekee armollisia sitoumuksia omasta tahdostaan omassa elämässään. Tämä ulottuvuus on se pysyvä rauhan tila, jota alamme yhdessä elää, mutta ensin on putsattava vanha ja astuttava tähän tilaan sydämellään ja sielullaan. Tätäkin voi siis opiskella valmentajien koulutuksissa nopeasti siihen ankkuroituen 1-3 viikon koulutuksissa (Enkelikoulu) joko yksin tai ryhmissä tai omissa ryhmissä. Äiti maa kiittää viidennen ulottuvuuden voimalla, johon Äiti maa energiajärjestelmänsä avasi vuonna 2012.

Kuudes ulottuvuus

Kun viidennen ulottuvuuden Mestareita on yhdessä riittävän voimallisina, alkaa kuudennen ulottuvuuden ankkuroitumisen mahdollisuus sekä heille että uusille kasvaville Mestareille. Kuudennen ulottuvuuden tietoisuuden taso toimii jatkuvana sielutietoisuutena ja yhteytenä seitsemänteen eli Taivastietoisuuteen. Kuudennen ulottuvuuden teemana on Minä olen-tietoisuuden hallinta ja käyttö, Armorakastaminen käytännössä sekä oppien ja oivallusten jakaminen ja rakkausläksyjen opettaminen oivaltajille.

Moni vanha sielu on astunut jo tähän ulottuvuuteen vaikka ego voi joskus jahkata ja epäillä itseään (siis onko minusta mestariksi), elää edelleen yhteisestä unesta ja kaivaa mielentason (pelkäävän egonsa) juttuja. Siksi sielun työ on osattava kuunnella, se tapahtuu herkästi päivä- tai unitajunnassa. Jokaisesta tätä lukevasta on myös siihen työhön, josta sielu puhuttelee. Kokoa evääsi ja astu eteenpäin elämässäsi. Uskalla siis mennä eteenpäin. Kuuntele sydäntäsi ja kuuntele sieluasi, sitä kautta Jumalakin sinua puhuttelee