Enkelien kertomaa (viesti Enkeleiltä)

Jokaisen ihmisen lähellä toimii oma SuojelusEnkeli. Hän on ollut lähellämme jokaisen ihmisen jokaisessa elämässä. Hän siis on Suurin tuntijasi. Hän tuntee myös kaikki tunteesi, nekin joita olet yrittänyt piilotella ja itse olet niitä tuntematta ja hyväksymättä.

SuojelusEnkelisi rakastaa sinua ja haluaa turvata Sinun elämääsi. Hän kunnioittaa myös Sinun vapaata tahtoasi, joten oivalla ihminen myös oma vastuusi omasta elämästäsi. SuojelusEnkelisi tuntee koko Enkelimaailman ja ovat apunasi siihen. Pyydä Häneltä apua pyytäen tai rukoillen, pyydä.

ArkkiEnkelit

ArkkiEnkelit ovat omien tehtäviensä mukaisesti auttamassa Sinua ja koko luomakuntaa Ylösnousemuksessa. Sinä voit pyytää ArkkiEnkelten apua omaan oloosi tai toisten avuksi.

Kaikkien Enkelien apu on pyydettävissä. Rukouksen ja pyyntösi kautta saat pyyntösi perille. Mikäli kirjoitat pyyntösi ja rukouksesi, tulee siitä voimallisempi energiajälki. Saat ArkkiEnkeleihin yhteyden joko oman SuojelusEnkelisi kautta tai suoraan heitä rukoilemalla. Löydät heidän nimensä vaikka (Diana Cooper) kirjoista.

Valtiaat ja Ruhtinaat

Valtiaat ja Ruhtinaat ovat auttamassa laajemmissa asioissa. Voit pyytää heidän apuaan (myös ArkkiEnkelten) koko planeettaa ja kosmosta koskevissa asioissa oman SuojelusEnkelisi kautta. Valtiailta saat apua myös karmallisiin asioihin. Luota intuitioosi Enkelien kanssa. Hierarkian tunteminen on turhaa. Kaikki on lopulta tehtävä ja osattava käytännössä. Siis pyydä ja rukoile käytännössä.

OnnenEnkelit

OnnenEnkelit ovat erityisiä onnellisuuden tuojia. He auttavat Sinua käsittelemään oman onnellisuutesi esteet ja auttavat Sinua luomaan lisää sisäistä onnellisuuttasi. Kun Sinä olet onnellinen, olet sitä Ensin. Silloin Enkelit ovat Ensin. Silloin voit olla myös oman onnellisuutesi luoja ja ymmärrät, että voit itse vaikuttaa eniten omaan onnellisuuteesi.

Aloita onnellisuus siis itsestäsi. Ole onnellinen. Onnellisuus lähtee kiitollisuudesta. Ole siis Ensin kiitollinen. Ole kiitollinen Ensin siitä, mitä sinulla on. Aloita pienistä asioista ja olet lopulta kiitollinen kaikesta. Kirjaa itsellesi omat kiitollisuutesi kohteet ja asiat.

Ilon Enkelit

Ilon Enkelit auttavat Sinua ja muita löytämään Iloisuuden itsestäsi. Kun toimit yhdessä Onnen ja Ilon Enkeleiden kanssa, olet osa Iloa, Huumoria ja Valaistunutta tilaa.

UusEnkelit

UusEnkelit toimivat Uudessa Ajassa ja ovat ymmärtäneet maapallon ja Äiti maan muutoksenhalun nousta viidenteen ulottuvuuteen. UusEnkelit ovat läsnä muiden Enkelien kanssa, kun rukoilet ja pyydät heitä. UusEnkelit työskentelevät Uuden PyhäViolettiValon kanssa.

Ota yhteyttä!