Enkelihoito, Enkelihoidot

Tällä sivulla voit tutustua tarjoamiimme enkelihoitoihin.

kevattulppaanit_1.jpg

Tarjoushoito 3 vrk etänä, sisältää oman Enkeliviestin 80 €, tilaa tästä

Tämä jatkuva 3 vrk Enkelihoito on regressioita hoitava ja halutessasi samalla valmennus, konsultaatio että Enkelihoito, joka kestää kolme vuorokautta. Se sisältää myös jatkuvan hoidon 3 vrk eli 3 x 24 h yhteishintaan 80 €. Voit olla yhteydessä HoitoValmentajaan sekä puhelimitse (klo 8-18) että sähköpostitse.

Hoito alkaa yhdessä sovittuna aikana maksun jälkeen. Kolmen vuorokauden aikana saat jatkuvan Enkelihoidon, jolloin pintaantulevat regressiotilat ja niiden syyt käsitellään. Saatat olla niitä itse näkemättä. Samalla nousee tietoisuuden taso. Saat sähköpostissa palautetta kertomiisi asiohin, myös tulkinnan näkemiisi uniin ja lopuksi henkilökohtaisen EnkeliViestin.

Tämä hoitovalmennus tapahtuu siis ilman henkilökohtaista tapaamista, siis puhelimitse ja/tai sähköpostitse. Tämän etähoidon hinta on vain 80 € sis ALV. Voit tilata sen itsellesi puhelimitse tai sähköpostin kautta ja saat siihen vastauksen, maksu etukäteen. Ota yhteyttä, tilaa ja kokeile!

1. ViikkoEnkelihoito etänä

Tämä jatkuva 1 vko Enkelihoito on sekä koulutus, konsultaatio että hoitovalmennus, joka kestää yhden viikon. Se sisältää myös jatkuvan hoidon 7 vrk ja 24 h. Voit olla yhteydessä HoitoValmentajaan sekä puhelimitse (klo 8-18) että sähköpostitse. Hoito alkaa yhdessä sovittuna aikana.

Viikon aikana saat jatkuvan Enkelihoidon, jolloin pintaan tulevat regressiotilat ja niiden syyt käsitellään. Samalla nousee tietoisuuden taso. Tämä hoitovalmennus tapahtuu siis ilman tapaamistamme. Enkelihoitovalmennuksen hinta on 140 € sis ALV. Voit tilata sen puhelimitse tai sähköpostin kautta ja saat siihen vastauksen, maksu etukäteen. Ota yhteyttä, tilaa ja kokeile!

2. ViikkoEnkelihoito, joka sisältää lähihoidon ja tapaamisen Heinolassa

Tämä jatkuva 1 vko Enkelikoulutushoito on samankaltainen kuin edellinen, mutta sisältää lähihoidon ja konsultaation yhteystietojeni osoitteessa Heinolassa. Varaa aikaa siihen 2-3 h.

Viikon aikana saat jatkuvan Enkelihoidon, jolloin pintaantulevat regressiotilat ja niiden syyt käsitellään. Samalla nousee tietoisuuden taso. Sen lisäksi voit olla yhteydessä sähköpostitse ja puhelimitse (klo 8-18) sekä saat jatkuvan etähoidon 7 vrk ja 24 h.

Tämän Enkelihoitovalmennuksen hinta on 200 €. Voit varata siihen ajan (ehdota ajankohtaa) sähköpostitse ja saat siihen vastauksen, maksu etukäteen. Ota yhteyttä, tilaa ja kokeile!

3. Kotien siunaus ja Enkelienergioin niiden puhdistus

Tiesitkö, että kaikki elämisen tasapaino alkaa kodista? Siitä voit sopia siunaavan Enkelipuhdistuksen ja Feng shui -elementtien energiapuhdistuksen. Siunaava hoitopuhdistus tapahtuu asiakkaan kotona hänen läsnä ollessaan. Hinta alkaen 160 € / kerta+ matkakulut. Ota yhteyttä, tilaa ja kokeile!

4. 1 KuukausiEnkelihoito etänä

Tämä jatkuva 1 kk Enkelikoulutushoito on samanlainen kuin kohdassa 1., mutta se on kestoltaan yhden kuukauden mittainen.

Kuukauden aikana saat jatkuvan Enkelihoidon, jolloin pintaan tulevat regressiotilat ja niiden syyt käsitellään. Samalla nousee tietoisuuden tasosi. Voit siis olla kuukauden ajan yhteydessä joko puhelimitse (klo 8-18) ja sähköpostitse. Se sisältää myös jatkuvan hoidon 1 kk ja 24 h.

Tämän hoitovalmennuksen hinta on 200 €. Voit varata siihen ajan sähköpostitse ja saat vastauksen, maksu etukäteen. Ota yhteyttä, tilaa ja kokeile!

Kysy lisää enkelihoidoista!