Rakkautta ja rauhaa, iloa ja harmoniaa

Enkelit Ensin – tervetuloa enkelisivuilleni!

Enkelit ovat tulleet auttamaan meitä ihmisiä, siksi näiden sivujen ja Enkelihoitojen ja Enkelikoulun teema on Enkelit Ensin.

Olen työskennellyt jo pitkään tässäkin elämässä Enkelien kanssa sekä ankkuroitunut kuudenteen ulottuvuuteen.Olen valmis auttamaan Sinua, oletko valmis tutustumaan itseesi, muuttumaan ihmisenä, kohottamaan omaa tietoisuuttasi.

Lisää tekijästä.

Enkelit rakkauden lähettiläinä

Enkelit ovat Rakkauden lähettiläitä. Jokainen meistä voi muuttaa paljon asioita ja aina ensin omia asenteitaan. Enkelit ovat apunamme käydessämme muutoksia läpi. Enkelit ovat Rakkautta ja Rauhaa, Iloa ja Harmoniaa. Moni näkee jo Enkelipalloja (orbs), etenkin pienet lapset

Enkeliapu toteutuu vilpittömin pyynnöin sekä rukouksin.

Sinäkin voit kasvaa enkelien kanssa toimijaksi

Kun Sinä kohotat omaa tietoisuuttasi, lisääntyy myös Rakkautesi kaikkeen. Samalla kun kohotat tietoisuuttasi, kasvaa myös Enkelihealingtaitosi. Kun olet kasvanut riittävästi, kasvat maanpäälliseksi Enkelien kanssa toimijaksi.

Maanpäällinen Enkelien kanssa toimija osaa olla myös nöyrä omille kokemuksilleen. Siis kantaa vastuun itsestään ja sallii muille vapaan tahdon toimia omaa oikeaansa kokien. Haluatko sinä vahvistaa omaa yhteyttäsi Enkeleihin

Tervetuloa Enkelit Ensin -sivuilleni

Erkki, veli kaikille

Enkelikoulu etänä tai Heinolassa v 2023

Enkelikoulu etäopiskeluna Erkki Koski-Lammin toimesta , kysy lisää ja sovitaan ajankohta.

Tutustu ajankohtaisiin kursseihin ja koulutuksiimme Enkelikoulu kohdassa ja ilmoittaudu mukaan!
Tilaa ja koe Enkelihoito

Haluatko kokea uuden 3 päivän enkelihoidon etänä? Hinta on ainoastaan 70 €, sis ALV:n. Saat palautteen kysymyksiisi ja jatkuvan enkelihoidon 3 vuorokaudeksi. Tutustu lisää kohdassa Enkelihoito.

Kodin siunaava Enkelienergialla puhdistus

Nyt myös erillinen kodin siunaava Enkelipuhdistus, joka tapahtuu asiakkaan kotona. Silloin tasapainotetaan myös Feng shui -elementit, energiasisustus sekä historia. Tämä hoito alkaen 120 € / kerta + matkakulut. Lisää kohdasta Enkelihoito.

Ota yhteyttä!


EnkeliViesti

Enkelikoulu uudistuu, Enkelikoulu päivittyy (27.04.2023)
Olen valmis, oletko Sinä Paljon on muutoksia matkalla Paljon on menneestä luovuttavaa Paljon on vapautta tarjolla Kaikki alkaa tietoisuudesta Kaikki alkaa..

14.09.2021  PyhäViolettiValaiseva Enkeliviesti syyskuulle 2021
16.12.2020  PyhäViolettiValaiseva Enkeliviesti joulukuulle 2020
01.04.2020  PyhäViolettiValaiseva Enkeliviesti huhtikuulle 2020