Tekijästäenkelitensin2.jpg

Vanhasta Uuteen hyvissä ajoin ennen v 2021 mullistuksia

Olen saanut tässä elämässä opiskella aluksi korkeakoulutustaustaisen tutkijan koulutuksen (DI). Sen jälkeen toiminut suomalais-kansainvälisessä metallikierrätysyrityksessä lukuisissa töissä aina haalariharjoittelusta johtamistehtäviin asti. Olin siis ollut hyvin matemaattis-luonnontieteellinen, tunnollinen työntekijä.

Työelämässä huomasin, että insinööreille opetettiin hyvin vähän ihmisuhdetaitoja, ryhmässätoimimistaitoja tai psykologiaa, monella (siis silloisella itsellä) ymmärrys pelkästään vasemman aivopuoliskon avulla ja ajattelun toiminta silloin on monesti alitajuista. Tilanne on juuri nyt muuttumassa tietoyhteiskunnassa, kun jokaisen on käytävä henkisesti itseään syvästi läpi (ajan historia) ja sitä kautta tarkoituksemme on nostaa tietoisuutemme todelliseen sisaruuteen ja veljeyteen koko ihmiskuntana. On siis ensin puhuttava ja sitten alettava toteuttaa syvää Tietosuusyhteiskuntaa. Se perustuu syvään sisäiseen tietoiseen rauhaan ja sisäisen rauhan leviämiseen. Kuka siitä voi kertoa ja kuka sitä voi opettaa. Nykyisin voit oppia nopeasti vaikka eri puolella Suomea Enkelikouluissamme.

Kiinnostuin omasta hyvinvoinnista lähti liikkeelle kauan sitten 1980-luvun lopussa, kun keho pysäytti miehen ns. burnoutiin. Se pysäytti hyväkuntoisen urheilevan ihmisen. Siitä lähti liikkeelle kiinnostus kaikkeen uuteen sisäiseen, jota yhteiskunta tai sen jäsenet edelleen pelkää tai on käymättä pintaantulevia pelkojaan läpi. Onneksi löysin Enkelit ja Enkeleiden tuoman henkisen avun jokapäiväiseen elämään. Enkelit toimivat myös ilman uskontoja tai uskontojen ylitse.

Itsensähoitamisen tärkeys

Kiinnostus omasta itsensähoitamisesta (puhumattakaan toisten hoidosta) lähti liikkeelle aluksi ns. luontaishoitoihin. Ensin niitä kokeilemaan, sitten kursseille (v. 2001). Sitten kouluttautuminen opettamiseen. Opetin reikiä (v. 2003-2005) vielä osin samaan aikaan kuin tein DI-töitäni. Jäin sitten itselliseksi yrittäjäksi kokonaan ja vanha hyvinpalkattu työ jäi pois. Olin sitäkin rakastanut, mutta uutta tuli tilalle ajan saatossa, kun olin avannut oikean aivopuoliskon ehtymättömän runsauden. Joku voi puhua nykyisin downsifting:stä, itse koen kaiken olevan upgrading-tilaa. Siis sydämen rikkaus on todellista rikkautta.

Enkelit tulivat taas elämääni

Reikin lisäksi tulivat rinnalle myös Enkelit (v. 2002) ja myöhemmin omat Enkelikurssit (v. 2005) ja lopulta sen kaiken opettaminen aivan uudella tavalla. Sain olla mukana pioneerikoulutuksessa, jossa ankkuroiduttiin etukäteen ensin neljänteen ulottuvuuteen(v. 2004). Olin aivan innoissani ja jatkoin ankkuroituen suoraan nopeasti viidenteen(v.2005) ulottuvuuteen (nykyisin kehittämäni PVV-Valmennuksen avulla). Koulutuksen aikana Enkeliyhteyteni kasvoivat, samalla kasvoivat auttavat apujoukot lisää. Silloin syntyi Uutta Uuteen aikaan.

Uusi Henkinen koulutus syntyy ja kehittyy, samoin hoidot

Niin oli Uuden luominen alkanut ja pidin ensimmäisen pitkän IETK-koulutuksen(v. 2005). Ryhmä jatkoi neljänteen ulottuvuuteen ankkuroituen aivan uusin menetelmin. Moni heistä jatkoi viidenteen ulottuvuuteen ankkuroituen (v. 2007). Ekan ryhmän kanssa kaikki kesti vajaa kaksi vuotta. Nyt kaikki koulutus on päivittynyt moneen kymmeneen kertaan, monen ryhmän kanssa. Sama tai korkeampi tietoisuuden kasvu tapahtuu nyt 1,5 kk koulutuksen aikana. Monen Enkelikoulu-ryhmän kouluttamisen jälkeen oli aika astua esiin.

Enkelikoulumme koulutuksessa saat käyttöösi uuteen aikaan soveltuvat meditaatiot ja olet itse ankkuroitunut syvästi koulutuksen aikana 12 chakrajärjestelmään ja 6 ulottuvuuteen. Se tapahtuu kolmen a´ 2vrk lähitapaamisen koulutuksessa. Nyt myös mahdollisuus nettikurssina ja etäyhteyksin. Ks. Enkelikoulu

Syväsiunausretkiä Enkelien kanssa eri puolille maapalloa ja Enkelikoulun laajeneminen Suomessa

enkelitunturit.jpg

Maapallon, sen luonnon ja asukkaiden hyvinvointi on tullut aina vain tärkeämmäksi minulle ja valmentautuneille. Sitä taitoa koulutamme Enkelikouluissa ja etenkin sen jatkokoulutuksissa. Olen saanut matkustaa monille maapallon pyhille paikoille sekä myös paikoille, joissa on paljon muuta kokemusenergiaa. Yksi kesä sujui Espanjan eteläisillä rannoilla. Sitä edellisenä kesänä ja syksynä 2011 suuntasin BeNeLux-maihin ja Italiaan jo toisenkin kerran. Kesällä heinäkuulla 2010 tein Keski-Eurooppaan kohdentuneen kokemusmatkan ja myöhemmin syksyllä eri Euroopan maiden kautta Lanzarotelle.Espanja ja Pohjois-Afrikka olivat seuraavina siunauskohteina.

Aiemmin syväsiunausmatkoja on toteutettu Pohjoismaihin ja Aasiaan. Olen tehnyt näitä retkiä intuitiota kuunnellen jo useita vuosia, myös monet valmentautuneet ovat kuunnelleet omaa intuitiotaan kokemusretkien suhteen. Tottakai myös Suomi viime vuosina ja sen eri kohteet, kaupungit, tapahtumat ja luonnonsuojelualueet, muinaiset pyhät paikat sekä oma kotipaikka, ulkoilu- ja hiihtoreitit ja sen metsät ovat olleet retki- ja siunauskohteina.

Kun haluat kouluttautua, katso lisää koulutuskohdasta Enkelikoulu, ota yhtyettä minuun. Enkeli- ja Mestarikoulutus toimii myös VPVV-Valmentaja Tiia Mölsän, Kuopio ja Anne-Mari Paston, Kurikka ,toimesta. He on valmentautuneet tämän VPVV-järjestelmän mukaisesti ja kouluttautuneet sitten valmentajiksi omien valmentautujien kanssa ks. Enkelikoulu